Verito

Terugblik relatiemiddagen oktober 2022

Gepubliceerd op: dinsdag 25 oktober 2022
Categorie: Algemeen

Terugblik relatiemiddagen oktober 2022

Op dinsdag 4 en donderdag 13 oktober organiseerde Verito haar relatiemiddagen. Ontmoetingen waarin wij onze relaties graag ontmoeten en bijpraten én de mogelijkheid bieden om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Tijdens deze middagen stonden de volgende onderwerpen centraal: Nevi, Business Central, Verito Portal en Sparren over productontwikkeling.

Nevi

We waren te gast bij Nevi in Zeist. Zij hebben zichzelf geïntroduceerd en aangegeven op welke manier zij Business Central inzetten. Onder andere voor het beheer van de lidmaatschappen, de opleidingen en cursussen, de evenementen en de financiële administratie. Daarnaast is Business Central voorzien van koppelingen naar een e-learning omgeving, een evaluatietool en wordt Power BI ingezet voor rapportages en analyses. Een waardevolle kijk in de keuken! Benieuwd naar de reden voor Nevi om met Verito in zee te gaan? Lees dan dit artikel.

Business Central

Met de komst van Business Central een aantal jaren terug is de naam van Navision of NAV verdwenen. De nieuwe naam is Microsoft Dynamics 365 Business Central. Naast een nieuwe naam brengt deze nieuwe versie ook een aantal technische veranderingen met zich mee en is de look and feel vernieuwd.

Wij hebben gedeeld hoe ver Verito is met het overzetten van de Verito modules naar Business Central. Concreet: wij implementeren vanaf heden onze oplossing in de nieuwste versie van Business Central (on premise) en verwachten vanaf de zomer 2023 onze oplossing ook als onderdeel van Business Central Saas oplossing aan te bieden. Wil je meer weten over de achtergrond van Business Central en impact die het heeft? Lees dan onze eerste en tweede blog over dit onderwerp.

Ben je benieuwd naar Business Central? Maak dan kennis met Business Central.

Verito Portal

In de afgelopen jaren hebben wij de Verito Portal ontwikkeld. Een online omgeving waarmee content kan worden beheerd, relatiegebonden informatie uit Business Central kan worden getoond en waarmee interactie tussen de portal en Business Central wordt ondersteund.

Wij hebben gedeeld wat de achtergrond en uitgangspunten waren bij de ontwikkeling van de Verito Portal en voorbeelden getoond van de klanten die de Verito Portal al inzetten.

Wil je een idee krijgen van de mogelijkheden van de Verito Portal? Bezoek dan de demo-omgeving; daar vind je ook mogelijkheden om vanuit verschillende rollen in te loggen.

Sparren productontwikkeling

Wij hebben met elkaar nagedacht welke wensen er zijn voor uitbreiding van onze oplossing. Hieruit is een lijst met circa 15 ideeën naar voren gekomen. Binnenkort vragen wij onze relaties welke ideeën de hoogste prioriteit moeten krijgen en wie er mee wel denken aan het uitwerken van deze ideeën.

Meer weten?

Benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil je de presentaties die wij tijdens de relatiemiddagen hebben gebruikt ontvangen? Geef me gerust een belletje op 055 534 30 06. Wil je regelmatig worden geïnformeerd over relevante ontwikkelingen in jouw branche of op jouw vakgebied? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bel mij

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten