Verito

Kinderhulp introduceert Collectenet

Gepubliceerd op: vrijdag 3 maart 2017
Categorie: Algemeen, Goede doelen

Kinderhulp introduceert Collectenet

Kinderhulp organiseert jaarlijks een landelijke deur-aan-deur collecte. Deze wordt uitgevoerd door zo’n 1.500 plaatselijke organisatoren en  circa 20.000 collectanten. Om de ondersteuning van de plaatselijke organisatoren te verbeteren is een portal ontwikkeld waarbij het beheer van de collectanten en de looproutes op een mooie manier wordt ondersteund.

Als onderdeel van het project zijn ook de vrijwilligers overgezet naar Dynamics NAV. Hiermee worden alle relevante relaties van Kinderhulp in één geïntegreerde oplossing beheerd. Dit zijn donateurs, aanvragers, vrijwilligers en collectanten. Dit  biedt een compleet inzicht in alle relaties.

Bij de realisatie van de portal is nauw samengewerkt met Irias Informatiemanagement. Irias is gespecialiseerd in het ruimtelijk inzichtelijk maken van data. Irias zorgt ervoor dat Kinderhulp continu grip op haar data heeft, maar ook dat zij er op een heel plezierige manier mee aan de slag kunnen!

De grootste voordelen volgens Kinderhulp zijn:

Bijzondere fraaie vormgeving
Eenvoudig in gebruik
Inzicht in looproutes, aantal adressen, opbrengst
Inzicht in blinde vlekken, dat zijn gebieden waar nog niet gecollecteerd wordt 
Optimaal inzicht in relaties

Uitstekende basis voor toekomstige uitbreidingen

Irias en Verito wensen Kinderhulp veel succes met de komende collecteweek en hopen dat het Collectenet een positieve bijdrage zal leveren! De collecteweek vindt plaats van maandag 10 t/m zaterdag 15 april 2017.

Wilt u meer weten over Collectenet? Bekijk dan het instructiefilmpje dat Kinderhulp heeft gemaakt voor haar vrijwilligers. Of neem contact op met Verito via (055) 534 30 06 of sales@verito.nl

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten