Verito

Blij met onze partners

Microsoft

Verito Informatisering is een gecertificeerde partner van Microsoft en baseert haar oplossingen op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Microsoft Dynamics bestaat uit een pakket laagdrempelige en gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossingen, aangepast aan uw markt en bedrijfsomvang. Microsoft Dynamics is erop gericht uw bedrijf te laten groeien en de klanttevredenheid te verhogen. Microsoft Dynamics biedt daarvoor een complete serie oplossingen die waardevolle bedrijfsinzichten bieden, voor zowel u als uw klanten.

Ik wil meer weten over Microsoft

Mailchimp

Verito integreert de wereld van emailmarketing met Dynamics NAV/Business Central. Onder andere met Mailchimp, maar de generieke connector is ook voor elke andere emailmarketing tool inzetbaar!

Ik wil meer weten over emailmarketing

Companial (voorheen QBS Group)

Verito is aangesloten bij Companial. Companial is het grootste en snelst groeiende internationale netwerk van Microsoft Dynamics-partners. Zij ondersteunt haar partners met diensten die gericht zijn op het verhogen van de omzet, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de winstgevendheid. Companial ondersteunt momenteel meer dan 375 partners in 17 landen.

Ik wil meer weten over QBS

BrightBlocks

Verito zet de expertise van BrightBlocks in bij haar klanten voor het inrichten van een uitmuntende rollen- en rechtenstructuur. BrightBlocks heeft op verzoek van Verito voor al haar modules een standaard inrichting ontwikkeld en ondersteunt klanten om deze inrichting toe te spitsen op de specifieke eisen en wensen die de klant heeft. Hiermee beantwoordt u alle vragen van uw accountant!

Lees het partnerverhaal van BrightBlocks

Exsion Reporting

Exsion Reporting is een plugin voor Excel waarmee gegevens uit Dynamics 365 Business Central eenvoudig en snel geanalyseerd kunnen worden. Exsion is een standaard onderdeel van de oplossingen die Verito levert. Onze klanten geven Exsion een bijzonder hoge waardering.

Ik wil meer weten over Exsion

Continia

Continia ontwikkelt en verkoopt aanvullende modules voor Business Central. Verito heeft de module Document Capture geïntegreerd in haar oplossingen. Met Document Capture vereenvoudigt u uw documentstroom. Documenten worden gescand, herkend, verwerkt en (online) aangeboden ter goedkeuring.

Ik wil meer weten over Document Capture

Adresgegevens

Verito ondersteunt haar klanten met het up to date houden van haar gegevens. Dit doet zij onder andere door verschillende producten van Postnl te integreren. Denk aan een integratie met de Postcodetabel, met Adrescheck of met de Verhuisvalidatie. Naast Postnl zijn er meer leveranciers van adresgegevens, wij zijn enthousiast over Postcode API.

Ik wil meer weten over adresgegevens

Escrow4All

Escrow4all is een full-service Nederlandse escrow leverancier voor uw technologisch kwalitatieve escrow oplossing. Met een escrow overeenkomst kunt u uw afhankelijkheid van uw partner verkleinen. Verito heeft haar software-oplossingen ondergebracht bij Escrow4All. Dit biedt u als klant extra zekerheid. Wilt u uw eigen oplossing inclusief eventuele koppelingen ook in een escrow overeenkomst vastleggen? Wij helpen u graag.

Ik wil meer weten over Escrow

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten