Verito

Regina Coeli: ‘Het team van Verito is kundig, betrouwbaar en flexibel’

Gepubliceerd op: woensdag 12 april 2023
Categorie: Algemeen, Commerciële opleiders, Kunstencentra

Regina Coeli: ‘Het team van Verito is kundig, betrouwbaar en flexibel’

Regina Coeli – voor veel mensen beter bekend onder de naam ‘de Nonnen van Vught’ – is een taleninstituut met een rijke en bijzondere geschiedenis, die z’n oorsprong vindt in 1597. In 1963 stichtten de zusters het huidige taleninstituut. Het IT-landschap van het instituut was in de loop der jaren een opeenstapeling van oplossingen geworden, die steeds moeilijker te beheren was. Dat was reden voor Regina Coeli om op zoek te gaan naar één oplossing voor alle ondersteunende processen. De keuze viel op de oplossing van Verito. In dit artikel vertelt Berry van den Heuvel, controller bij Regina Coeli, hoe de oplossing van Verito Informatisering bevalt.

Releasetraject

Begin 2020 zijn we aan de slag gegaan met de oplossing van Verito, die gebaseerd is op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Inmiddels, zo’n drie jaar verder, kan ik met volle overtuiging zeggen dat we absoluut geen spijt hebben van onze beslissing. Er is vrij veel mogelijk met het systeem. We wilden niet alles in één keer invoeren. We hebben daarom een releasetraject opgezet, zodat we voortdurend stappen zouden kunnen zetten op een gecontroleerde en beheersbare manier.

Consultant wekelijks op locatie

Intern registreren we verbeterpunten die we constateren. Elke drie maanden hebben we een projectmeeting met Verito. Tijdens die meeting bespreken we de mogelijke oplossingen en stellen we de prioriteiten vast. Daarnaast is René Janssen, senior-consultant bij Verito Informatisering, elke week bij ons op locatie. René is prettig om mee te werken, hij snapt onze business en kan goed meedenken.

Inzicht in data

Voorheen werkten we met allemaal losse systemen, van Excel en Exact tot een eigen planningssysteem. Daardoor waren ook onze gegevens versnipperd opgeslagen. Nu alles is samengebracht, hebben we meer inzicht in onze data, waardoor we er ook iets van kunnen leren. Doordat we nu bijvoorbeeld inzicht hebben in de voortgang van cursisten, kunnen we onze lesmethodes nog scherper afstellen.

Kundig, betrouwbaar en flexibel

Het team van Verito is kundig, ze hebben kennis van de markt en van de branche en kunnen goed met ons meedenken. Als er iets wordt opgeleverd, kun je erop vertrouwen dat het uitgebreid is getest en dat het werkt zoals we hebben afgesproken. En mochten we toch ergens mee zitten, kunnen we altijd contact opnemen. Ik heb ook gewoon de telefoonnummers van iedereen, daardoor zijn de lijntjes lekker kort. Als er iets tussendoor komt, hoef ik dat niet in drievoud aan te vragen, dan wordt het gewoon snel geregeld.

Een echte partner

We zijn voortdurend bezig om het product nóg beter te maken. Het is niet aanschaffen, leveren en succes ermee. Verito is niet gewoon een leverancier, het is een echte partner. Wat dat betreft passen we ook goed bij elkaar. We kiezen voor een langdurige samenwerking, waarin we van elkaar kunnen leren. Ik kan het iedereen aanraden.

Meer weten?

Wil je meer weten over taleninstituut Regina Coeli? Hier vind je de website. Wil je meer weten over de (on)mogelijkheden van onze oplossing voor commerciële opleiders, verenigingen en goede doelen? Bel Owe Loonstra via (06) 51 58 50 31 of geef door op welk moment hij je kan bellen. Wil je regelmatig worden geïnformeerd over relevante ontwikkelingen in jouw branche of op jouw vakgebied? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bel mij voor een afspraak Inschrijven nieuwsbrief

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten