Verito

  • Verito zoekt versterking!

    Ben jij onze nieuwe collega die onze klanten helpt succesvol(ler) te zijn?

    Lees meer

Wie is Verito?

Verito is opgericht in 1998 en bestaat uit elf personen. Twee dames en negen mannen. Gemiddeld meer dan vijftien jaar in dienst bij Verito en al meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van bedrijfssoftware.

Verito Informatisering biedt een unieke softwareoplossing voor een aantal specifieke doelgroepen. De oplossingen zijn gebaseerd en volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV/Business Central. Verito heeft met en voor haar klanten standaard modules ontwikkeld waarmee de branchespecifieke processen worden ondersteund.

Is er nog nieuws?

Waarom kiest inkoopvereniging NEVI voor Verito?

Gepubliceerd op: woensdag 20 maart 2019
Categorie: Algemeen, Commerciële opleiders, Verenigingen

Waarom kiest inkoopvereniging NEVI voor Verito?

Met 10 erkende opleidingen en meer dan 55 kortdurende praktijkgerichte trainingen door heel Nederland, is NEVI sinds 1956 hét kennisnetwerk voor inkoop en supply management. NEVI is de 3e inkoopvereniging van de wereld en heeft een kleine 7000 leden. NEVI wil verder groeien, daarom zochten ze een partner die met één ERP-systeem hun core-business verder kon professionaliseren. Uiteindelijk kwamen ze uit bij Verito om bestaande systemen te vervangen. Danny van Wijngaarden, ICT Manager, vertelt over deze samenwerking.

Wat was de aanleiding voor NEVI om op zoek te gaan naar nieuwe software en een nieuwe partner?

Danny van Wijngaarden: “NEVI wil professionele inkoop blijven ontwikkelen. Daarom organiseren we bijeenkomsten, seminars, opleidingen en trainingen op locatie door heel het land. We hebben een opleidings- en exameninstituut voor diploma's en daarnaast trainen we internationaal inkoopprofessionals, veelal voor multinationals in het Verre Oosten, Zuid-Amerika en Europa.
Veel verschillende dingen! Toch wilden we graag alles vanuit één effectief systeem regelen. Met onze oude systemen kwam er nog veel handwerk aan te pas. Dit was erg inefficiënt. Omdat onze organisatie verder wil professionaliseren gingen we op zoek naar een betere oplossing. Verito kwam met een ERP-systeem dat allesomvattend en breed georiënteerd is.”

Wat zijn de doelstellingen van NEVI en op welke manier wordt de software daarbij ingezet?

Danny van Wijngaarden:“NEVI is een vereniging, de organisatie wil inkoopprofessionals inspireren, ondersteunen en kennis delen, maar het geld om allerlei zaken te bekostigen moet wel verdiend worden. Daarom ontplooit NEVI commerciële activiteiten om de financiën voor de vereniging rond te krijgen. Voor ons is het daarom belangrijk efficiënt te werken en doeltreffend ons aanbod aan de man brengen. We willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. NEVI is breed georiënteerd, we organiseren opleidingen, examens en congressen. Verder kunnen mensen trainingen bestellen of een lidmaatschap aangaan. In de basis lijkt dit allemaal op elkaar: je bestelt iets en dat gaat in je online winkelmandje. Echter, de uitvoering is zeer divers, het (in)plannen van een cursus of opleiding is toch heel anders dan een lidmaatschap. Dan neemt bij het werken met verschillende systemen de foutkans toe en dat is niet in lijn met de wens verder te willen professionaliseren.”

Wat is momenteel de tussenstand als het gaat om de partner en de software?

Danny van Wijngaarden: “Hoewel de implementatie behoorlijk wat voeten in aarde had, zien wij het partnership met Verito als positief; wij helpen hen en zij helpen ons. Steeds meer zaken verlopen gestroomlijnd en we leren er beiden veel van. Voorafgaand aan de implementatie gold het behoud van de functionaliteit uit vorige systemen als minimale doelstelling. Van daaruit konden we dan verder bouwen. Dat is gelukt. Sinds kort hebben we in toenemende mate ruimte verder aan de slag te gaan om steeds meer functionaliteit uit Dynamics NAV te halen.”

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd hoe NEVI en/of Verito u kan helpen met de professionalisering van uw organisatie? Bel 055 534 30 06 of vraag een afspraak aan. Wilt u maandelijks worden geïnformeerd over relevante ontwikkelingen in uw branche of op uw vakgebied? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.


Bel mij voor een afspraak

Wat zeggen onze referenties?

Trots op onze klanten